Cenejše ogrevanje na Planini

Foto: Žurnal24 Direktorica Domplana Vera Zevnik bo danes napovedala cenejše ogrevanje na Planin
Domplan se je odzval na cenejšo ponudbo konkurence.
Oglej si celoten članek

Ogrevanje na Planini se bo že v letošnji kurilni sezoni pocenilo za štiri odstotke. Znižanje je rezultat nedavnega dogovora civilne iniciative ogrevanja na Planini in kranjskega Domplana.

Konkurenca
Neuradno naj bi se Domplan odzval na cenejše ponudbe konkurentov, odgovorni v podjetju pa pred današnjo novinarsko konferenco o tem niso želeli govoriti.

Posodobitev kotlovnice
Na tiskovni konferenci naj bi predstavili tudi ukrepe za posodobitev toplarne na Planini v Kranju in za nižjo porabo zemeljskega plina na račun projekta kogeneracije.
Gre za soproizvodnjo električne energije in toplote, ki obeta večji izkoristek surovine in manjše emisije v okolje. Že oktobra naj bi za projekt začeli zbirati podporo med
stanovalci.

Seveda pa je pomembno, da stanovalci tudi sami prilagodijo tudi temperaturo v stavnovanjih in termostat za centralno znižajo na primerno temperaturo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.