Cerar bo še razmislil o kandidatu

Foto: EPA
Foto: EPA
Koprivec ostaja kandidat za ministra za gospodarstvo, vendar pa je njegovo zdravstveno stanje "dovolj resno", da bo Cerar razmislil, ali bo vztrajal pri njegovi kandidaturi.
Oglej si celoten članek

V kabinetu Mira Cerarja so dejal, da bo premier končno odločitev o tem, ali bo Gojko Koprivec ostal kandidat za ministra za gospodarstvo, sprejel v ponedeljek zjutraj.

Bo prišel na zaslišanje?

Koprivec bi sicer moral biti v petek pred pristojnim delovnim telesom državnega zbora zaslišan kot kandidat za gospodarskega ministra, a je bilo zaslišanje odpovedano, saj je moral zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja na urgenco.

Za v ponedeljek je pred odborom za gospodarstvo napovedan nov termin zaslišanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:53 17. November 2014.

    Slovenija mora naprej!<br />Zlasti med politiki, bankirji, ekonomisti in piarovci je v zadnjem času zelo priljubljeno poglobljeno razmišljanje o vprašanju, …

  • 21:21 16. November 2014.

    Škodljivec cerar spokaj že!<br /><br />http://youtu.be/JsZAJ6PuSO8

  • 20:57 16. November 2014.

    Intenzivno premišlja? Ti "novi" obrazi se sploh ne zavedajo zakaj so izvoljeni!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.