Slovenija
6 ogledov

Cerar bo še razmislil o kandidatu

Miro Cerar EPA
Koprivec ostaja kandidat za ministra za gospodarstvo, vendar pa je njegovo zdravstveno stanje "dovolj resno", da bo Cerar razmislil, ali bo vztrajal pri njegovi kandidaturi.

V kabinetu Mira Cerarja so dejal, da bo premier končno odločitev o tem, ali bo Gojko Koprivec ostal kandidat za ministra za gospodarstvo, sprejel v ponedeljek zjutraj.

Bo prišel na zaslišanje?

Koprivec bi sicer moral biti v petek pred pristojnim delovnim telesom državnega zbora zaslišan kot kandidat za gospodarskega ministra, a je bilo zaslišanje odpovedano, saj je moral zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja na urgenco.

Za v ponedeljek je pred odborom za gospodarstvo napovedan nov termin zaslišanja.

Komentarjev 3
  • ennanova 07:53 17.november 2014.

    Slovenija mora naprej!Zlasti med politiki, bankirji, ekonomisti in piarovci je v zadnjem času zelo priljubljeno poglobljeno razmišljanje o vprašanju, ali je Slovenija tehnično še v krizi ali ni več. Razmišljanje je tehnično, formalistično in votlo, videti pa je tudi, ...prikaži več da se ti, ki razmišljajo, na vse kriplje trudijo ustvariti vtis, da je Slovenija res zunaj krize, čeprav nimajo za svoje trditve nobenih resnih argumentov ali podatkov. O tem vprašanju je pripravljen modrovati tudi Cerar in takoj zatrditi, …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1965-slovenija-mora-naprej

  • janez 21:21 16.november 2014.

    Škodljivec cerar spokaj že!http://youtu.be/JsZAJ6PuSO8

  • Tupamaros 20:57 16.november 2014.

    Intenzivno premišlja? Ti "novi" obrazi se sploh ne zavedajo zakaj so izvoljeni!