Cerar: "Govoriti so želeli o Mercatorju"

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Predsednik vlade je na sinočnji nogometni tekmi med Mariborom in Schalkejem v Ljudskem vrtu zavrnil srečanje z novim lastnikom Mercatorja, hrvaškim tajkunom Ivico Todorićem. Cerar poudarja, da ni šlo za srečanje, pač pa so želeli imeti z njim vsebinski pogovor o Mercatorju.
Oglej si celoten članek

Cerar je v častni loži zavrnil srečanje z Ivico Todorićem in predsednikom Schalkeja Clemensom Tönniesom, češ da bi moral stik z obema poslovnežema prijaviti komisiji za preprečevanje korupcije (KPK), piše portal požareport.si.

Cerar: Rokovanja še nikoli nisem zavrnil

Iz Cerarjevega kabineta sporočajo, da premier še nikoli ni zavrnil vljudnostnega rokovanja z nikomer, nasprotno, ravno pozdrav in rokovanje izkoristi kot najbolj primeren in neposreden stik tudi v funkciji, ki jo opravlja.

"Na nogometni tekmi v mariborskem Ljudskem vrtu pa ni šlo za srečanje, pač pa je k predsedniku vlade prišel Matej Lahovnik, član nadzornega sveta Mercatorja, in predlagal vsebinski pogovor z lastnikom Mercatorja in Agrokorja Ivico Todorićem ter nemškim podjetnikom in predsednikom nogometnega kluba Schalke Clemensom Tönniesom, pri katerem bi bil navzoč tudi on. Predlagan pogovor je premier in predsednik stranke SMC gospodu Lahovniku pred navzočimi vljudno zavrnil," so sporočili iz Cerarjevega kabineta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • mib
    10:51 13. December 2014.

    Še en dokaz, da Cerar nima nikakšnega stika z realnostjo! Dejstvo je, da se posli sklepajo v gostilni, na golf …

  • 10:39 13. December 2014.

    halo janševec klobo, veš kaj pa si ti, navaden ritoliznik....

  • 10:38 13. December 2014.

    bravo premier, kaj pa se ima za pogovarjati z hrvaškim tajkunom, katerega v njegovi državi smatrajo za velikega lopova, pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.