Cerar: "Tisti, ki jamrajo, naj se vprašajo, kaj so delali"

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik vlade Miro Cerar se je ob odprtju prostorov mestnega odbora SMC v Mariboru dotaknil tudi aktualnega alarmantnega finančnega stanja mestnih financ.
Oglej si celoten članek

Premier Miro Cerar meni, da je glede mariborskih financ v zadnjih dneh precej demagogije, tisti, ki težave izpostavljajo, bi se morali po njegovem mnenju vprašati, kaj so počeli doslej; tako na lokalni kot na državni ravni.

Cerar je spomnil, da se vlada z občinami pogovarja in dogovarja, kakor je to storila s predstavniki sindikatov in gospodarstva. Izrazil je prepričanje, da bodo tudi s predstavniki občin v kratkem našli rešitve, ki bodo tako v dobro države kot v dobro občin.

Vsi skupaj moramo voditi dialog, da najdemo rešitve, je dejal in dodal, da so razmere težke, a za njih ni kriva ta vlada, ki je šele dva meseca polno operativna. O morebitnih konkretnih ukrepih za Maribor Cerar ni želel govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:03 11. December 2014.

    Tisti, ki so popustili sindikatom, naj se vprašajo, kaj so delali.

  • 08:59 11. December 2014.

    Marcel Štefančič: Kdor prej umre, bo dlje mrtev?<br />Rožančevo nagrado za leto 2014 je prejel filmski kritik in publicist Marcel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.