Cerkno: Minibus z otroki zapeljal v globel

Foto: PGD Idrija
Foto: PGD Idrija
Na minibusu je bilo poleg voznika še 9 potnikov, med njimi 8 otrok.
Oglej si celoten članek

Na cesti Cerkno – Dolenji Novaki se je zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen minibus, na katerem je bilo poleg voznika še 9 potnikov - otrok, med njimi ena polnoletna oseba. 

Po prvih zbranih podatkih je 54-letni voznik minibusa vozil iz smeri smučišča Cerkno proti Dolenjim Novakom. Na ravnem delu vozišča je z vozilom nenadoma zapeljal levo in približno 30 metrov v globel, kjer je vozilo obstalo na kolesih, zagozdeno med drevesi. Po podatkih policije cesta ni bila spolzka oz. poledenela ali zasnežena.  

xxx

V prometni nesreči so bile štiri mlajše osebe - trije otroci in 18-letna potnica - lažje telesno poškodovane in so jim nudili zdravniško pomoč. Poškodovano 18-letnico so kasneje s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Po nudeni zdravniški oskrbi so z reševalnim vozilom v UKC Ljubljana odpeljali še dva lažje poškodovana otroka. 

Policisti so obvestili pristojne pravosodne organe. Na podlagi vseh ugotovljenih dejstev bodo 54-letnega voznika kazensko ovadili.

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.