Cesta se je ugreznila

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zaradi močnih padavin v osrednjem delu ZDA številne nevšečnosti; odpovedujejo lete, tudi cestni promet je skoraj dobeseno onemogočen. V Baltimoru se ugreznila cesta.
Oglej si celoten članek

Neurje, ki je po osrednjem delu ZDA konec preteklega tedna začelo pustošiti s tornadi, je včeraj zjutraj prebivalce severnega dela Floride in južnega dela Alabame zbudilo z močnim vetrom, grmenjem in nalivi. V okolici mesta Pensacola na Floridi je padlo več kot pol metra dežja, letno povprečje pa je meter in pol.

V Pensacoli so reševalci prejeli 300 prošenj za evakuacijo ljudi, ki zaradi poplav ne morejo zapustiti hiš ali avtomobilov. Namesto avtomobilov reševalci uporabljajo čolne in helikopterje. Za zdaj poročajo o eni smrtni žrtvi, 67-letni ženski, ki je z avtomobilom zapeljala s poplavljene ceste.

Z velikimi težavami se soočajo tudi v Baltimoru; spletna omrežja je preplavila fotografija ceste, ki se je dobesedno ugreznila. Gre za cdesto, ki pelje ob enem izmed stanovanjskih kompleksov, iz katerega so družine evakuirali že prej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.