Ceste v 24 urah vzele pet življenj

Foto: Žurnal24 Med priključkom Slovenske Konjice in priključkom Dramlje v smeri Ljubljane sta t
V manj kot enem dnevu se je po Sloveniji zgodilo več hudih prometnih nesreč, v katerih je umrlo pet ljudi.
Oglej si celoten članek

Na soški magistralki v bližini naselja Plave je okoli 13.30 39-letni voznik tovornega vozila za prevažanje cementa iz družbe Primorje izgubil oblast nad vozilom. V blagem levem ovinku je zadel v kamniti zid ob vozišču, nato je tovornjak odbilo prek cestišča, kjer je podrl zaščitno ograjo in zapeljal v Sočo. Pri tem se je prevrnil. Voznik nesreče ni preživel.

Umrl je tudi voznik tovornjaka, ki je vozil po štajerski avtocesti iz smeri Celja proti Ljubljani. V bližini izvoza za Vransko je iz neznanega vzroka trčil v pred seboj stoječi tovorni vozili.
Zaradi požara, ki je izbruhnil v kabini vozila, je slovenski povzročitelj prometne nesreče dobil tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče. Tuja državljana v drugih dveh tovornjakih nista bila poškodovana.

Na cesti Zagorje–Trbovlje je voznik osebnega vozila zapeljal na levi vozni pas v trenutku, ko mu je nasproti pravilno pripeljal drug avtomobil. Povzročitelj je umrl.

V sredo pozno zvečer je v Svetem Juriju ob Ščavnici voznik neregistriranega vozila opel astra v ostrem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom. Avtomobil je zaneslo na levi pas, kjer je treščil v kapelico. 23-letni voznik in njegov 21-letni sopotnik sta umrla na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.