Ceste vzele še eno življenje

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
V sredo ob 18.25 se je na lokalni cesti v naselju Klanec v občini Komenda zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 78-letna voznica, so sporočili iz Generalne policijske uprave.
Oglej si celoten članek

Voznica je vozila osebni avtomobil po lokalni cesti v naselju Klanec, iz smeri Lahovč proti Komendi.

Na začetku naselja je z vozilom zapeljala izven vozišča na travnik in s sprednjo stranjo vozila trčila v skladovnico drv. Voznica je umrla na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 123 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 17 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, štiri pa s hudimi.

 

Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.