Četverica osumljena vloma v župnišče

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Štirje moški z območja Novega mesta in Krškega so osumljeni vloma v župnišču na območju celjske policijske uprave.
Oglej si celoten članek

Na območju Policijske uprave Celje in na območju sosednjih policijskih uprav se je v zadnjem času povečalo število vlomov v župnišča. Nazadnje so pred dobrim tednom storilci vlomili v župnišče v Radečah in s kraja pobegnili z osebnim vozilom znamke Audi A4, črne barve. 

Vozilo, ki je bilo uporabljeno za beg s kraja dejanja, sta v noči vloma opazila policista Policijske postaje Rogaška Slatina in ga primerno ustavljala. Ko je voznik opazil patruljo, je pospešil hitrost in z divjo vožnjo nadaljeval proti centru Rogaške Slatine in v nadaljevanju proti Topolam. Med begom je ugašal luči, zaradi česar je pred naseljem Topole zapeljal v obcestni jarek.

V vozili so bile štiri osebe z območja Novega mesta in Krškega, stare 20, 26, 36 in 38 let. V nadaljnjem postopku so policisti potrdili sum, da so bili voznik in sopotniki udeleženi pri vlomu v župnišče v Radečah, jim odvzeli prostost in jih v nadaljevanju kazensko ovadili. 

Obstaja sum, da je omenjena četverica sodelovala tudi pri drugih vlomih v župnišča. Policisti in kriminalisti informacije o preostalih vlomih še zbirajo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:00 22. September 2016.

    Če mislite , da ste uspeli skriti kri storilcev in njihovo pradomovino ste se zlo zahebal . V kateri druženi …

  • 07:20 22. September 2016.

    Kazenska ovadba brazilcev je popolnoma nesmiselna. Tudi zapor.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.