Slovenija > Črna kronika
64 ogledov

Četverica osumljena vloma v župnišče

vlom Profimedias
Štirje moški z območja Novega mesta in Krškega so osumljeni vloma v župnišču na območju celjske policijske uprave.

Na območju Policijske uprave Celje in na območju sosednjih policijskih uprav se je v zadnjem času povečalo število vlomov v župnišča. Nazadnje so pred dobrim tednom storilci vlomili v župnišče v Radečah in s kraja pobegnili z osebnim vozilom znamke Audi A4, črne barve. 

Vozilo, ki je bilo uporabljeno za beg s kraja dejanja, sta v noči vloma opazila policista Policijske postaje Rogaška Slatina in ga primerno ustavljala. Ko je voznik opazil patruljo, je pospešil hitrost in z divjo vožnjo nadaljeval proti centru Rogaške Slatine in v nadaljevanju proti Topolam. Med begom je ugašal luči, zaradi česar je pred naseljem Topole zapeljal v obcestni jarek.

V vozili so bile štiri osebe z območja Novega mesta in Krškega, stare 20, 26, 36 in 38 let. V nadaljnjem postopku so policisti potrdili sum, da so bili voznik in sopotniki udeleženi pri vlomu v župnišče v Radečah, jim odvzeli prostost in jih v nadaljevanju kazensko ovadili. 

Obstaja sum, da je omenjena četverica sodelovala tudi pri drugih vlomih v župnišča. Policisti in kriminalisti informacije o preostalih vlomih še zbirajo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Žurnalček 20:00 22.september 2016.

    Če mislite , da ste uspeli skriti kri storilcev in njihovo pradomovino ste se zlo zahebal . V kateri druženi skupini je pa navada , da krade vsa družina ? AAAA , pa še iz Žabjeka so !

  • Ferluci 07:20 22.september 2016.

    Kazenska ovadba brazilcev je popolnoma nesmiselna. Tudi zapor.