Cigareta kriva za 61 tisočakov škode

Foto: PGE Celje
Foto: PGE Celje
V stanovanjskem bloku na Iršičevi cesti v Celju je zagorelo. Požar je povzročil eden od podnajemnikov, ki je okoli pol druge ure popoldan zaspal s prižgano cigareto.
Oglej si celoten članek

Ogenj je v celoti uničil stanovanje in del fasade, tako da je nastala škoda za okoli 61.000 evrov.

"Po požaru je bilo zdravniško oskrbljenih 13 stanovalcev, ki so se nadihali dima," je pojasnil Peter Pungartnik s PU celje. "Vsi so utrpeli lažje poškodbe."

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja zoper splošno varnost ljudi in premoženja bo policija zoper 34-letnega osumljenca iz Celja, ki ga je prijela na kraju, podala kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo. Foto: PGE Celje Požar na Iršičevi ulici

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:45 2. April 2017.

    in če ima človek dopust in ne bi smel počivat al kaj .najbolj neumen komentar danes.tipičen slovenski nevoščljivec

  • 18:06 1. April 2017.

    ta pa je dobra,kaj pa ,če je vse skupaj res

  • 08:09 1. April 2017.

    Črnogorska posla. Ob pol dveh popoldan je zaspal. Takrat de dela, ne pa spi. Za povrh pa še s tistim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.