Cigaretna goljufija

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neznani moški ogoljufal prodajalko v kiosku – hotel kupiti cigarete, si premislil, prodajalko pa prikrajšal za 100 evrov.
Oglej si celoten članek

Prevrant, ki je star med 40 in 50 let, se je na delo odpravil včeraj zgodaj popoldan. V Novi Gorici je pristopil do prodajalke v kiosku in dejal, da želi kupiti škatlico cigaret, prodajalki pa je izročil 200 evrov.

Ko mu je prodajalka vrnila preostanek denarja, se je moški premislil in ni več želel kupiti cigaret.

„Od prodajalke je zahteval vrnitev bankovca za 200 evrov, kar je prodajalka tudi storila. Istočasno pa je moški prodajalki vrnil cigarete in denar, ki mu je prodajalka pred tem izročila. Med vračilom denarja pa je moški iz vrnjenega kupčka bankovcev odvzel 100 evrov in odšel s kraja. Ker je bila pri kiosku gneča, je prodajalka vrnjen denar dala na stran in najprej postregla ostalim strankam. Ko pa je kasneje želela denar pospraviti v blagajno, je ugotovila, da ji je moški vrnil 100 evrov premalo za kolikor jo je ogoljufal,“ so goljufijo opisali v poročilu Policijske uprave Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:31 20. Avgust 2011.

    tega res ne morem razumeti: zakaj ta država ne preganja prevarantstva, goljufij in premoženjskih deliktov nasploh mnogo strožje, da bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.