Slovenija > Črna kronika
63 ogledov

Cigaretna goljufija

Ukradenih cigaret med hišnima preiskavama niso našli. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Neznani moški ogoljufal prodajalko v kiosku – hotel kupiti cigarete, si premislil, prodajalko pa prikrajšal za 100 evrov.

Prevrant, ki je star med 40 in 50 let, se je na delo odpravil včeraj zgodaj popoldan. V Novi Gorici je pristopil do prodajalke v kiosku in dejal, da želi kupiti škatlico cigaret, prodajalki pa je izročil 200 evrov.

Ko mu je prodajalka vrnila preostanek denarja, se je moški premislil in ni več želel kupiti cigaret.

„Od prodajalke je zahteval vrnitev bankovca za 200 evrov, kar je prodajalka tudi storila. Istočasno pa je moški prodajalki vrnil cigarete in denar, ki mu je prodajalka pred tem izročila. Med vračilom denarja pa je moški iz vrnjenega kupčka bankovcev odvzel 100 evrov in odšel s kraja. Ker je bila pri kiosku gneča, je prodajalka vrnjen denar dala na stran in najprej postregla ostalim strankam. Ko pa je kasneje želela denar pospraviti v blagajno, je ugotovila, da ji je moški vrnil 100 evrov premalo za kolikor jo je ogoljufal,“ so goljufijo opisali v poročilu Policijske uprave Nova Gorica.

Komentarjev 1
  • nergač 17:31 20.avgust 2011.

    tega res ne morem razumeti: zakaj ta država ne preganja prevarantstva, goljufij in premoženjskih deliktov nasploh mnogo strožje, da bi ne imeli prevarante za vsakim vogalom. Tsk prevarant sploh ne pričakuje nikakršne resne sankcije, ker dobro pozna stvari. Kje si ...prikaži več slovensko neodvisno sodstvo, ali opraviš svoje delo, ko dobiš takega tiča v svoje mline?