Colarič: "Krka je moja edina stranka"

Foto: Anže Petkovšek Otvoritev in ogled proizvodnje Renault Clia 5 v Novem Mestu.
Foto: Anže Petkovšek Otvoritev in ogled proizvodnje Renault Clia 5 v Novem Mestu.
"Krka je moja edina in glavna stranka," je dejal generalni direktor Krke.
Oglej si celoten članek

Predsednik uprave in generalni direktor Krke Jože Colarič se je na novinarski konferenci, kjer so sicer predstavili dosednje rezultate in načrte družbe, odzval na namige, da nekateri v njem vidijo kandidata za novega premierja.

Kot je povedal, je za kandidaturo predsednika vlade zadnja leta dobil več ponudb, a se za tako delovanje ni odločil, je povedal Colarič. Po njegovem "iz preprostega razloga, ker že vseh 40 let, odkar je v Krki, ve, da je njegova edina in glavna stranka Krka, tovarna zdravil Novo mesto", je pojasnil.

Predsednik SLS Marjan Podobnik je sicer ob robu decembrske slavnostne akademije Društva poslancev 90 spregovoril tudi o prizadevanjih gibanja Povežimo Slovenijo pred prihodnjimi državnozborskimi volitvami. Sam verjame, da bodo kot kandidata za mandatarja lahko ponudili Colariča, če se ta za to ne bo odločil, pa gotovo koga drugega iz gospodarstva, je dejal Podobnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 18:49 27. Januar 2022.

    Zdaj, ko je tip videl anketne ratinge Goloba, se je pa oglasil, da ga politika ne zanima. Prej je bil …

  • 17:33 27. Januar 2022.

    Podobnik se naj raje spravi nazaj k reji kokoši. Tako bo najmanj škode.

  • 17:31 27. Januar 2022.

    Colarić je vrhunski manager, izobražen, z izkušnjami in bi bil prava izbira. Ampak ker o njem govori zguba Podobnik Marjan, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.