Slovenija
2836 ogledov

Colarič: "Krka je moja edina stranka"

Jože Colarič Anže Petkovšek Otvoritev in ogled proizvodnje Renault Clia 5 v Novem Mestu.
"Krka je moja edina in glavna stranka," je dejal generalni direktor Krke.

Predsednik uprave in generalni direktor Krke Jože Colarič se je na novinarski konferenci, kjer so sicer predstavili dosednje rezultate in načrte družbe, odzval na namige, da nekateri v njem vidijo kandidata za novega premierja.

Kot je povedal, je za kandidaturo predsednika vlade zadnja leta dobil več ponudb, a se za tako delovanje ni odločil, je povedal Colarič. Po njegovem "iz preprostega razloga, ker že vseh 40 let, odkar je v Krki, ve, da je njegova edina in glavna stranka Krka, tovarna zdravil Novo mesto", je pojasnil.

Predsednik SLS Marjan Podobnik je sicer ob robu decembrske slavnostne akademije Društva poslancev 90 spregovoril tudi o prizadevanjih gibanja Povežimo Slovenijo pred prihodnjimi državnozborskimi volitvami. Sam verjame, da bodo kot kandidata za mandatarja lahko ponudili Colariča, če se ta za to ne bo odločil, pa gotovo koga drugega iz gospodarstva, je dejal Podobnik.

Komentarjev 10
  • luka65 18:49 27.januar 2022.

    Zdaj, ko je tip videl anketne ratinge Goloba, se je pa oglasil, da ga politika ne zanima. Prej je bil tiho, čeprav so razni podobniki in kanglerji opletali z njegovim imenom! Delat s Kanglerjem, a se vi hecate! Totalni idiot, ...prikaži več patološki lažnjivec, kradljivec in prevarant. Sramota, celo za politika!

  • Janez_53 17:33 27.januar 2022.

    Podobnik se naj raje spravi nazaj k reji kokoši. Tako bo najmanj škode.

  • marko345 17:31 27.januar 2022.

    Colarić je vrhunski manager, izobražen, z izkušnjami in bi bil prava izbira. Ampak ker o njem govori zguba Podobnik Marjan, ne on ne colariču podobni v to ne bi šli- sodelovat z izgubo, lepo vas prosim. No pa tudi plača ...prikaži več premiera je kar nekajkrat nižja od npr. G. Colariča, kar je seveda narobe. Moj nasvet za Podobnika bi bil, bodi tiho in futraj kokoši.