Črn audi moti preiskavo

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Pogrešani dvojčici morda sploh nista zapustili Švice in sta še vedno živi. Policija išče lastnike črnih audijev s švicarsko registracijo, ki so bili v začetku februarja na Korziki.
Oglej si celoten članek

Švicarska policija je sporočila, da preiskovalci ne morejo potrditi nobenega pričanja očividcev, ki trdijo, da so pogrešani dvojčici Alessio in Livio Schepp videli na Korziki. Potrjeno pa je, da sta bili deklici videni 30. januarja pri igri z otrokom sosedov v Švici. Tiskovni predstavnik policije v Vaudu Jean-Christophe Sauterel je za AP dejal, da policija preučuje vse možnosti in ničesar ne izključuje. 

Švicarska, francoska in italijanska policija sicer deklici v koordinirani akciji išče že več tednov, zadnje dni pa se je osredotočila na iskanje deklic na Korziki, kamor bi ju njun oče Matthias Schepp, ki se je 3. februarja vrgel pod vlak v Italiji, lahko odpeljal. Po navedbah policije pričanja, da so deklici videli na Korziki v črnem audiju, povzročajo zmedo v preiskavi, zato policija švicarske državljane s takšnim vozilom in registrsko tablico švicarskega mesta Vaud, ki so bili v začetku februarja na Korziki, poziva, naj se oglasijo pri njih, da bodo razjasnili nasprotujoče si podatke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.