Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Črn audi moti preiskavo

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Pogrešani dvojčici morda sploh nista zapustili Švice in sta še vedno živi. Policija išče lastnike črnih audijev s švicarsko registracijo, ki so bili v začetku februarja na Korziki.

Švicarska policija je sporočila, da preiskovalci ne morejo potrditi nobenega pričanja očividcev, ki trdijo, da so pogrešani dvojčici Alessio in Livio Schepp videli na Korziki. Potrjeno pa je, da sta bili deklici videni 30. januarja pri igri z otrokom sosedov v Švici. Tiskovni predstavnik policije v Vaudu Jean-Christophe Sauterel je za AP dejal, da policija preučuje vse možnosti in ničesar ne izključuje. 

Švicarska, francoska in italijanska policija sicer deklici v koordinirani akciji išče že več tednov, zadnje dni pa se je osredotočila na iskanje deklic na Korziki, kamor bi ju njun oče Matthias Schepp, ki se je 3. februarja vrgel pod vlak v Italiji, lahko odpeljal. Po navedbah policije pričanja, da so deklici videli na Korziki v črnem audiju, povzročajo zmedo v preiskavi, zato policija švicarske državljane s takšnim vozilom in registrsko tablico švicarskega mesta Vaud, ki so bili v začetku februarja na Korziki, poziva, naj se oglasijo pri njih, da bodo razjasnili nasprotujoče si podatke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.