Črnigoj v Primorje pripeljal 30 ameriških milijonov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Primorje naj bi dobilo svež kapital. S 30 milijoni naj bi podjetje v kratkem dokapitalizirala družba Icon Capital Group s sedežem v ZDA, ki se je marca omenjala že kot vlagatelj v Trgovski center Stožice, a iz tega ni bilo (še) nič.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili iz opotekajočega se ajdovskega gradbinca, so v sodelovanju z italijanskim gradbenim podjetjem Patera iz Vidma pridobili zagotovila o 30 milijonov evrov vložka od Icon Capital Group.

Kot je v izjavi za javnost po današnji skupščini delničarjev Primorje Holdinga še dejal direktor družbe Štefan Činč, bo v prihodnjih dneh opravljen tudi skrbni pregled poslovanja ajdovske gradbene družbe, kar bo osnova za dokončno odločitev tujega partnerja za vstop v Primorje Holding.

Primorje Holding, ki je v večinski lasti nekdanjega prvega moža Primorja Dušana Črnigoja, je stoodstotni lastnik Primorja.

Na današnji skupščini družbe Primorje Holding so lastniki odpoklicali sedanjo upravo Primorja in v novo upravo imenovali Darka Valenčiča, Sebastijana Trajkovskega in Štefana Činča.

Uprava se bo sestala v ponedeljek, da si bodo razdelili funkcije in imenovali predsednika ter začeli delo. Činč je še povedal, da se bodo v naslednjih dneh sestali z bankami upnicami in s predstavniki sindikatov v Primorju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:42 4. Maj 2012.

    grem stavit, da je res tako kot si rekel!!!

  • 12:39 4. Maj 2012.

    Se gre gdo staviti , da je to pokradeni denar od strani Černigoja iz Primorja !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.