Črnomelj: Moški s sekiro napadel policista, ta je odgovoril s streli

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Policisti so mu ukazali, naj sekiro odloži, vendar njihovih ukazov ni upošteval.
Oglej si celoten članek

Črnomaljski policisti so v dopoldanskih urah posredovali zaradi spora in pretepa med prebivalci naselja v okolici Črnomlja.

Med vzpostavljanjem javnega reda in miru je proti policistom začel teči moški in grozil s sekiro. Ukazali so mu, naj odloži nevaren predmet, vendar njihovih ukazov ni upošteval. Še naprej je grozil s sekiro, zato je policist izstrelil opozorilni strel v varno smer.

60-letnemu moškemu so nevaren predmet odvzeli, zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje.

Na kraju so vzpostavili javni red in mir in nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin.

V dogodku ni bil nihče poškodovan, domnevno pa naj bi bil vzrok za pretep, v katerem naj bi sodelovalo okoli petnajstih oseb, spor zaradi zemljišča.

60-letnega osumljenca bodo po zaključeni preiskavi ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja Napada na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:49 2. Junij 2018.

    Cigani so spet imel veselico !

  • ode
    18:37 31. Maj 2018.

    Odgovoril je s streli v zrak in brezveze potrošil municijo, last davkoplačevalcev - naj mu odtrgajo od plače. V bivši …

  • 17:59 31. Maj 2018.

    ne bil je pripalen clovek

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.