Da bi se izognil trčenju, ostro zavil in priletel v drevo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ker je na njegovo vozišče zapeljal drug avto, je voznik ostro zavil levo in trčil v drevo.
Oglej si celoten članek

Na lokalni cesti zunaj Velenja se je včeraj okoli 15. ure zgodila nesreča s pobegom.

Policisti iščejo neznanega voznika, ki je z manjšim srebrnim avtomobilom (po mnenju policistov bi lahko šlo za osebni avto znamke Peugeot), vozil iz smeri Velenja proti Šoštanju. V neposredni bližini križišča za Kinološkim društvom Velenje je zapeljal prek prekinjene ločilne črte na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko mu je nasproti pravilno pripeljal voznik drugega osebnega vozila. Da bi preprečil  čelno trčenje, je sunkovito zavil v levo in zapeljal čez nasprotno smerno vozišče na travnik, trčil v drevo in se lažje poškodoval. Neznani voznik je vožnjo nadaljeval v smeri proti Šoštanju, so sporočili s celjske policijske uprave.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo morebitne priče za pomoč. Pokličejo naj na telefonsko številko postaje prometne policije 03/542 64 50 oziroma na telefonsko številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:07 6. September 2013.

    naredil veliko napako?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.