Da se ne boste zaleteli v vrata

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danes trgovine delajo najdlje do sedmih, večina se zapre ob petih. Pošte delajo kot ob sobotah, banke do dvanajstih, osem izjem pa do treh.
Oglej si celoten članek

Nekateri Mercatorjevi hipermarketi danes delajo do sedmih, a ne vsi, nekateri pa le do petih. Do te ure je danes odprta večina trgovin najboljšega soseda. Do kdaj dela trgovina v vaši bližini, lahko preverite na tej povezavi

Trgovine Spar in Interspar danes delajo do petih popoldan, jutri pa so zaprte. Enak delovni čas imajo danes Tuševe trgovine, ki bodo jutri prav tako zaprte. Hoferji bodo danes odprti do štirih in jutri zaprti, enako tudi Lidli. Leclerc je danes odprt do šestih, jutri pa zaprt. 

Merkurjevi trgovski centri bodo odprti do treh popoldan. 

Pošte danes poslujejo po sobotnem delovnem času. Tiste, ki ob sobotah sicer ne poslujejo, pa bodo danes odprte do 11. ure. Banke se zapirajo ob dvanajstih. Izjema je osem poslovalnic Deželne banke Slovenije na sedežih poslovnih enot, ki bodo odprte do treh popoldan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.