Slovenija
70 ogledov

Da se ne boste zaleteli v vrata

Od danes so dražji mleko in mlečni izdelki, olje in jajca. Dražje bo tudi meso, Žurnal24 main
Danes trgovine delajo najdlje do sedmih, večina se zapre ob petih. Pošte delajo kot ob sobotah, banke do dvanajstih, osem izjem pa do treh.

Nekateri Mercatorjevi hipermarketi danes delajo do sedmih, a ne vsi, nekateri pa le do petih. Do te ure je danes odprta večina trgovin najboljšega soseda. Do kdaj dela trgovina v vaši bližini, lahko preverite na tej povezavi

Trgovine Spar in Interspar danes delajo do petih popoldan, jutri pa so zaprte. Enak delovni čas imajo danes Tuševe trgovine, ki bodo jutri prav tako zaprte. Hoferji bodo danes odprti do štirih in jutri zaprti, enako tudi Lidli. Leclerc je danes odprt do šestih, jutri pa zaprt. 

Merkurjevi trgovski centri bodo odprti do treh popoldan. 

Pošte danes poslujejo po sobotnem delovnem času. Tiste, ki ob sobotah sicer ne poslujejo, pa bodo danes odprte do 11. ure. Banke se zapirajo ob dvanajstih. Izjema je osem poslovalnic Deželne banke Slovenije na sedežih poslovnih enot, ki bodo odprte do treh popoldan. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.