Damjanovič zbira podpise

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič je začel zbirati podpise v podporo svoji kandidaturi za ljubljanskega župana.
Oglej si celoten članek

Damjan Damjanovič mora zbrati približno 2100 podpisov, do sedaj pa jih ima okoli 120. Na volitve se podaja kot neodvisni kandidat, saj meni, da mora izbrati malo težjo pot, če želi kaj spremeniti. Ali ga bo stranka SDS, katere član je, pri kandidaturi podprla, ne ve. 

Damjanovič je dejal, da je prva stvar, ki vse skrbi, dejanska finančna slika Ljubljane, saj ta vpliva na prihodnost in kvaliteto življenja Ljubljančank in Ljubljančanov. "Predvsem je pomembno to, kako se bo mesto približalo gospodarskim interesom," je pojasnil. Med glavnimi točkami svojega programa je izpostavil tudi povrnitev ugleda Ljubljane na ravni športa. Kot pravi, se bo treba bistveno drugače lotiti sodelovanja s športnimi klubi. 

Celoten seznam imen, ki bodo kandidirala za župansko mesto v Ljubljani, še ni znan. Kandidaturo je že napovedal aktualni župan Zoran Janković. Izzvala ga bosta tudi Miha Jazbinšek, ki tokrat ne bo kandidat Zelenih Slovenije, in Zmago Jelinčič, čigar stranka je na letošnjih predčasnih volitvah prejela 2,2 odstotka glasov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:49 6. Avgust 2014.

    Valda ti ne bo težko. Simfonični orkester 100 članov , operni 50 . zaposleni 20 , in v Operi 30 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.