Norišnica na cesti: Na avtocesti več kilometrov dolga kolona

Foto: Bralec promet kolone gneča Foto: Bralec promet kolone gneča Foto: Bralec promet kolone gneča Foto: Bralec promet kolone gneča
Zastoj, dolg 9 kilometrov je na gorenjski avtocesti med Lescami in predorom Karavanke proti Avstriji. Čakalna doba je več kot 8 ur.
Oglej si celoten članek

Med kolonama mora biti ves čas vzpostavljen reševalni pas, opozarjajo policisti.

Predor Karavanke proti Avstriji zapirajo zaradi zastoja in močno poostrene avstrijske kontrole prometa. Zaprta sta tudi uvoza Jesenice vzhod in Jesenice zahod/Hrušica proti Avstriji.

Voznikom nenujno pot proti Jesenicam, Kranjski Gori in Avstriji odsvetujemo, pišejo na portalu promet.si. Tisti, ki so namenjeni proti Jesenicam, naj uporabijo izvoz Lesce. Zastoj je tudi na regionalni cesti pri avtocestnem priključku Jesenice zahod/Hrušica v obe smeri.

Možne poti proti Avstriji:
- Šentilj, trenutno ni čakanja, prehod je možen za vse državljane;
- prelaz Ljubelj, občasno zapirajo predor zaradi kontrole prometa in zastoja, 2 kilometra;
- Korensko sedlo, odprto samo za državljane Slovenije in Avstrije, trenutno čakanja ni.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:17 24. Avgust 2020.

    a so drugo lukno skoz karavnke že začel vrtat? ... po mojem da ne, ker se mafija še ni zmenila …

  • 11:26 23. Avgust 2020.

    spet ne moremo brez žalitev,

  • 08:14 23. Avgust 2020.

    Lokalni promet je popolnoma al pa skoraj popolnoma blokiran zarad jodlarjev in merklnov,ki preskakujejo vrsto in se na Jesenicah vzhod …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.