Današnji kaos mimo, jutri znova

Foto: Žurnal24 (Foto: Jerca Božič Kranjec)
Razmere na mejnih prehodih se umirjajo. Jutri znova kaos, saj se bodo turistom pridružili še romarji.
Oglej si celoten članek

Tako pri nas kot na hrvaški strani so se razmere na cestah in mejnih prehodih umirile.

Čakalne dobe na mejnih prehodih (Vir: Prometno-informacijski center):
- Bistrica ob Sotli pri vstopu 30 minut
- Dobovec pri vstopu 30 minut
- Gruškovje pri vstopu 25 minut

Kaos čez dan
Proti Slovenij se je ves popoldne valila kolona vozil. Sredi popoldneva je bila v smeri Dragonje in Sečovelj dolga celo 28 kilometrov.

Tudi preusmerjanje voznikov na različne mejne prehode na hrvaški strani ni veliko pomagalo. Hrvaški policisti so namreč voznike, v smeri Gruškovja, preusmerjati na Dobovec in Bistrico ob Sotli, a sta se nato tudi ta dva prehoda "zagozdila".

Jutri še huje
Jutri dobro premislite, ali se boste odpravili na glavne prometnice, saj se preko celotnega dneva napoveduje zelo visoka gostota prometa.

Dopoldne bo gneča v smeri romarskih središč zaradi praznika, popoldne pa se bodo romarjem, ki se bodo vračali iz svečanih maš, pridružili še turisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.