Daniel na pogajanja v Sočo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V zgodbi distrofika Daniela Spasojevića, za katero se je še včeraj zdelo, da je vsaj začasno dobila srečen epilog, se je znova zapletlo.
Oglej si celoten članek

Zjuraj so Daniela pripeljali v Negovalno bolnišnico na Vrazovem trgu. Daniel nas je poklical in povedal, da so ga tja iz zavoda Soča prepeljali proti njegovi volji in na silo. Kot trdi, je bil zaveden.

Celo dopoldne smo ga želeli priklicati na telefon in ko smo ga končno ujeli, je dejal, da izjav zaenkrat ne daje.  A nas je malce čez drugo uro poklical in dejal, da se pelje nazaj v rehabilitacijski center Soča, kjer se bo poskušal s pristojnimi dogovoriti, da mu bi bivanje podaljšali za pet dni.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 17:35 17. Februar 2012.

    Ako želite zaraditi denar in Preko interneta sem, da od 50 $ do 500 $ tjedno UZ rad NA računalu …

  • 14:10 17. Februar 2012.

    Bil sem v zaporu mesec dni !!1<br />In gdo je ta človek,ki mu ne paše ne eno ne drugo?če povem …

  • 12:45 17. Februar 2012.

    Pa še to, ta čas k teži po medijih da ga mormo gledat se naj raje spravi kaj pametnega počet, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.