Slovenija
37 ogledov

Daniel na pogajanja v Sočo

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 12:06 17.februar 2012.

    Nobenemu NE želim te situacije..!! APMAK, KAJ JE s tem njihovim društvom..?? Letno obrnejo 1 milijo euriča,od nas davkoplačevalcev,in se vsaka zgodba konča,pri tistmu močnejše postave z očali -ŽAL_-na vozičku..??? !! :-( Zakaj mu društvo NE pomaga..??

  • Fulmmer 12:00 17.februar 2012.

    Hotel MONS ima še nekaj prostih sob, pa če bi gospod izvolil pogledat če mu ustreza....

  • maestros 12:05 17.februar 2012.

    Točno tako.

  • KOJAK 12:09 17.februar 2012.

    Kolikor jaz poznam zgodbice o temu fantu sam ni čisto nedolžen.

  • gz2611 12:26 17.februar 2012.

    Pa kaj ta še sploh želi? Ali imam samo jaz občutek ali bi rad s tem vozičkom pritiskal na neko moralo in s tem dosegu nekaj kar si niti ne zasluži niti mu ne pripada!!!! Me res zanima če je ...prikaži veče v Celju ali pa Mariboru tako zelo slabo, zanimivo da so tudi tam invalidi pa nihče ne dela take panike k ta model!

  • Darko Knezija 17:35 17.februar 2012.

    Ako želite zaraditi denar in Preko interneta sem, da od 50 $ do 500 $ tjedno UZ rad NA računalu sa Pola sata Rada Obrnite Se NA darkoknezija@gmail.com dobj i zaradi svojih početnih 17 dolarjev odmah!

  • Roman 12:04 17.februar 2012.

    Ja, pod pogojem, da ima alakart kosila!!

  • vztrajnost 14:10 17.februar 2012.

    Bil sem v zaporu mesec dni !!1In gdo je ta človek,ki mu ne paše ne eno ne drugo?če povem svojo zgodbo pa ni noben pisal niti snemal mojega trplenja za razliko od Danijela sem bil takrat mlajši od njega ...prikaži večga le 2 leti namesto v negovalno bolnišnico me niso peljali so pa me v zapor "STARI PISKER"v Celju in to zaradi tega,ker sem vozil fičkota brez ispita.Paznik ki me je spejel me je odnesel (sem distrofik že 40 let na vozičku) direkto v samico in zaprl vrata ter zaklenil tako sem ostal v popolni temi približno pol dneva ,še samomora nisem mogel narediti zaradi svoje nemoči in lahko si zamislite kako mije bilo bil sem jetnik brez vsakih pravic posledice čutim še danes YX zgodba bi bila predolga,da bi jo napisal tukaj a če kdo želi se mi lahko javi na naslov vtrajnost@hotmail.com.Primerjate zdaj razliko in Danijel tebi bi sporočil,da si lahko srečen da ti pomagajo tako.Mislim,da se ne zavedaš popolnoma svoje situacije in marsikateri distrofik bi želel ali pa moral živeti druagče kot

  • gz2611 12:45 17.februar 2012.

    Pa še to, ta čas k teži po medijih da ga mormo gledat se naj raje spravi kaj pametnega počet, pa mu nebo treba državnega stanovanja, ampak si ga bo lahko sam financiru!!!Banda!

  • Roman 12:03 17.februar 2012.

    Ne vem celo plat zgodbe, ampak se mi zdi, da tale Daniel že malo pretirava.Koliko težjih invalidov bi bilo veselih, če bi imeli oskrbo v bolnišnici, pa živijo v nemogočih razmerah. Naj si ta Daniel, ki se mu zdi, ...prikaži več da mu je naša ( ?? ) država obrnila hrbet, vzame malo časa in obišče s prostovoljci, ki občasno negujejo invalide in bo videl, v kakšnih razmerah životarijo. Niti slučajno ni za njih tako poskrbljeno, kot je za Daniela. Če bi vse dali v javnost, bi se marsikdo razjokal, ko bi videl , kako vse živijo drugi invalidi!

  • maestros 12:04 17.februar 2012.

    Točno tako.Sedaj pa že izsiljuje.Na stotine je v Sloveniji družin z malimi otroci,kateri živijo v nečloveških pogojih pa ne izsiljujejo preko medijev.Sočustvujem znjegovo boleznijo in njemu podobnim ampak treba je pa biti tudi malo realen.Na vsak načinje hotel biti v ...prikaži več Ljubljani ker gospodu nibilo pogodu živeti nekje na obrobju.Malo se naj tudi sam zamisli nad svojimi dejanji in tudi njegovi podporniki.Strinjam se da so malo boljpriviligirani kot popolnoma zdravi ljudje a kar je preveč je pa preveč.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.