Deklica, ki so jo dvakrat povozili, umrla

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Dveletna deklica, ki sta jo povozili dve vozili, nihče izmed mimoidočih pa ji ni pomagal, je podlegla poškodbam.
Oglej si celoten članek

Vsi napori zdravnikov, da bi deklico rešili, so bili neuspešni. Teden dni po prometni nesreči je Wang Yue umrla zaradi hudih poškodb možganov.

Videoposnetek tragičnega dogodka je obkrožil svet in sprožil val ogorčenja nad vedenjem mimoidočih. Deklico je najprej zbil voznik kombija. Po trčenju je deklica ranjena obležala na cesti. V sedmih minutah je mimo nje šlo več kot deset ljudi, a ji nihče ni priskočil na pomoč. Deklico je nato povozil še tovornjak.

Šele nato ji je na pomoč priskočila neka ženska, ki je deklico umaknila s cestišča, kamor sta nato pritekla njena mati in neki delavec.

Voznika, ki sta deklico povozila, je policija že aretirala. Kitajska tiskovna agencija poroča, da naj bi dekličenemu očetu nakazali več kot 30 tisoč evrov za njeno zdravljenje. Prostovoljni prispevki naj bi prišli tudi iz tujine.

Javnost je zgrožena in opozarja na dejstvo, da ljudje nimajo več občutka morale. Veliko Kitajcev si ne upa pomagati ljudem v stistki, ker se bojijo, da jih bodo ti česa obtožili. V preteklih letih so rešitelji izgubili kar nekaj tožb, ki so jih proti njim vložili ljudje, katerim so pomagali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.