Deklica nudila seks za sladkarije

Foto: Žurnal24 Kot poroča današnji Dnevnik, je s komentiranjem "svojega" nekdanjega primera pre
Dvanajstletna deklica si ni mogla privoščiti sladkarij, zato je moškim nudila spolne usluge.
Oglej si celoten članek

Londonska policija je sporočila, da je dvanajstletnica delala kot prostitutka. V bloku, kjer je živela, je imela deset stalnih strank, nekateri od njih pa so ji za spolne usluge plačali manj kot pet funtov.

"Deklica nam je rekla, da ji oče ne daje dovolj denarja, da bi si lahko kupila vse tisto, kar imajo njeni vrstniki. Zato se je pred enim letom odločila, da bo enemu moškemu v bloku nudila spolne usluge. Kmalu pa se je začela dobivati še z drugimi. ZaslužIla je sicer manjše vsote denarja, ki pa so zadostovale na zakup drobnarij, ki jih je potrebovala," so sporočili policisti in dodali, da jo v prostitucijo ni nihče nagovarjal.

Njen oče samohranilec o tem ni vedel ničesar. Skrb za deklico je že prevzela socialna služba, policija pa je preiskala nekaj stanovanj v bloku. Komur bodo dokazali krivdo, bo obtožen za posilstvo otroka, temu primerno pa bo visoka kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.