Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Deklica nudila seks za sladkarije

Kot poroča današnji Dnevnik, je s komentiranjem "svojega" nekdanjega primera pre Žurnal24 main
Dvanajstletna deklica si ni mogla privoščiti sladkarij, zato je moškim nudila spolne usluge.

Londonska policija je sporočila, da je dvanajstletnica delala kot prostitutka. V bloku, kjer je živela, je imela deset stalnih strank, nekateri od njih pa so ji za spolne usluge plačali manj kot pet funtov.

"Deklica nam je rekla, da ji oče ne daje dovolj denarja, da bi si lahko kupila vse tisto, kar imajo njeni vrstniki. Zato se je pred enim letom odločila, da bo enemu moškemu v bloku nudila spolne usluge. Kmalu pa se je začela dobivati še z drugimi. ZaslužIla je sicer manjše vsote denarja, ki pa so zadostovale na zakup drobnarij, ki jih je potrebovala," so sporočili policisti in dodali, da jo v prostitucijo ni nihče nagovarjal.

Njen oče samohranilec o tem ni vedel ničesar. Skrb za deklico je že prevzela socialna služba, policija pa je preiskala nekaj stanovanj v bloku. Komur bodo dokazali krivdo, bo obtožen za posilstvo otroka, temu primerno pa bo visoka kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.