Deklica utrpela lažji pretres možganov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Deklica, ki je včeraj v Termalnem parku Aqualuna Term Olimia med vožnjo po toboganu udarila ob njegov rob, ima lažji pretres možganov. Njeno stanje je normalno.
Oglej si celoten članek

Spomnimo, da se je v nesreči, ki se je zgodila okoli 15.45, poškodovala deklica, ki se je kljub prepovedi v paru s prijateljico peljala po vodnem toboganu in je z glavo udarila ob njegov rob. Takoj po dogodku so jo v bolnišnico odpeljali s helikopterjem. Iz Term Olimia so za zurnal24.si dejali, da je deklica utrpela le lažji pretres možganov in je njeno stanje normalno.

"Ker je do njene poškodbe prišlo kljub opozorilom, da je njen način spuščanja po toboganu neskladen z navodili in je lahko nevaren, želimo ob tej priložnosti pozvati vse obiskovalce kopališč v Termah Olimia, da v izogib tovrstnih neprijetnostim upoštevajo navodila in usmeritve, ki jih dajemo zaposleni v Termah Olimia, ki skrbimo za njihovo varnost v času koriščenja storitev," so ob tem še pozvali iz omenjenih term.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.