Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Deklica utrpela lažji pretres možganov

Tommy je svojo zadnjo plat namočil že neštetokrat. Žurnal24 main
Deklica, ki je včeraj v Termalnem parku Aqualuna Term Olimia med vožnjo po toboganu udarila ob njegov rob, ima lažji pretres možganov. Njeno stanje je normalno.

Spomnimo, da se je v nesreči, ki se je zgodila okoli 15.45, poškodovala deklica, ki se je kljub prepovedi v paru s prijateljico peljala po vodnem toboganu in je z glavo udarila ob njegov rob. Takoj po dogodku so jo v bolnišnico odpeljali s helikopterjem. Iz Term Olimia so za zurnal24.si dejali, da je deklica utrpela le lažji pretres možganov in je njeno stanje normalno.

"Ker je do njene poškodbe prišlo kljub opozorilom, da je njen način spuščanja po toboganu neskladen z navodili in je lahko nevaren, želimo ob tej priložnosti pozvati vse obiskovalce kopališč v Termah Olimia, da v izogib tovrstnih neprijetnostim upoštevajo navodila in usmeritve, ki jih dajemo zaposleni v Termah Olimia, ki skrbimo za njihovo varnost v času koriščenja storitev," so ob tem še pozvali iz omenjenih term.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.