Dela malo, a vrhunsko

Foto: Žurnal24 Anton Kambič (Foto: OZS)
Obrtnik leta. Visokotehnološki izdelki Antona Kambiča so zgled, kako uspešno konkurirati na najzahtevnejših trgih.
Oglej si celoten članek
Minister za pravosodje Aleš Zalar je obrtnike poskušal ohrabriti glede plačilne nediscipline, ki hromi marsikaterega od njih. Zalar pravi, da bo novela zakona o izvršbi pomembno pripomogla k hitrejšemu plačevanju dolgov.

Na Dnevih slovenske obrti in podjetništva v Portorožu so nocoj za obrtnika leta 2010 izbrali Antona Kambiča, ki vodi semiško podjetje za izdelavo laboratorijskih aparatov in procesne opreme.

"Anton Kambič hodi v korak s sodobnim svetom in stroko, investira v najnovejše tehnologije in ima popoln nadzor nad izdelavo s sledenjem do vrhunske kakovosti," je nagrado utemeljila komisija.

Podjetje je ustanovil pred 25 leti, danes v maloserijski proizvodnji izdeluje več kot tristo izdelkov za specializirane naprave, ki so zgrajene za vsakega kupca posebej.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.