Delavnice letos tudi za vaške otroke

Foto: Društvo prijateljev mladine Ajdovščina
Foto: Društvo prijateljev mladine Ajdovščina
MDPM Ajdovščina. Za otroke bodo med počitnicami poskrbeli z raznimi delavnicami in pikniki.
Oglej si celoten članek

“Letos smo se še posebno potrudili, da naši prostovoljci počitniške dni polepšajo tudi otrokom, ki živijo po vaseh. Pripravljamo ustvarjalne delavnice – plesne, slikarske, kiparske, športne, literarne in ekološke – pa piknike, druženje in ustvarjanje v naravi,” razlaga Urška Brežnjak iz Medobčinskega društva prijateljev mladine (MDPM) Ajdovščina.

Delavnice bodo tako v Ajdovščini, Malovšah, Vrhpolju, Podnanosu in na Gočah, potekale pa bodo od 10. do 13. ure (za natančne termine lahko povprašate na 05/368 91 40 ali 041 490 360 ali preverite na spletni strani Mdpm-ajdovscina.si).

Tudi na morje

Društvo pripravlja tudi tečaja rolanja in tujega jezika ter različna letovanja otrok. Lani so na morje peljali 114 otrok, od tega 44 v sklopu humanitarnega projekta Pomežik soncu, s katerim brezplačno letovanje omogočijo otrokom iz socialno ogroženih družin iz občin Ajdovščina in Vipava. “Žal je vsako leto več otrok, tudi zaradi propada večjih podjetij v Ajdovščini, ki nimajo možnosti letovanja na morju,” dodaja Brežnjakova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.