Dele svoje kože in črevesja vrgel v policiste

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neki Američan se je iz še neznanega razloga zabodel in nato dele svoje kože in črevesja vrgel v policiste, ki so ga želeli obvladati. 43-letnik zdaj okreva v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Hackensacka so se v nedeljo odzvali na klic, da se je 43-letni moški zaprl v sobo in da grozi, da se bo ranil. Policista sta vdrla v sobo in Wayna Carterja pozvala, naj odloži nož. Ta se ni menil za pozive policistov, ampak se zabodel v trebuh, noge in vrat.

Nato je začel kričati na policista. Da bi ga obvladala, sta uporabila solzivec, a brez uspeha. Moški je nato s sebe odrezal še kos kože in črevesja ter ju vrgel v policista.

Po tem sta se policista umaknila in poklicala specialno enoto. Ti so Carterja končno obvladali in ga odpeljali v bolnišnico, še poroča CBS.

Zaradi nenavadnih okoliščin proti njemu niso vložili nobene ovadbe. Kaj je vzrok za nenavadno vedenje Američana, še ni znano. Policisti sicer ugibajo, da naj bi bile krive droge ali psihoza.

Carterja so sicer že prej večkrat aretirali zaradi napada in upiranja aretaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.