Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Dele svoje kože in črevesja vrgel v policiste

Razočarana ljubimka ali žrtev poskusa posilstva? Orožje je bil nož. (Foto: Istoc Žurnal24 main
Neki Američan se je iz še neznanega razloga zabodel in nato dele svoje kože in črevesja vrgel v policiste, ki so ga želeli obvladati. 43-letnik zdaj okreva v bolnišnici.

Policisti iz Hackensacka so se v nedeljo odzvali na klic, da se je 43-letni moški zaprl v sobo in da grozi, da se bo ranil. Policista sta vdrla v sobo in Wayna Carterja pozvala, naj odloži nož. Ta se ni menil za pozive policistov, ampak se zabodel v trebuh, noge in vrat.

Nato je začel kričati na policista. Da bi ga obvladala, sta uporabila solzivec, a brez uspeha. Moški je nato s sebe odrezal še kos kože in črevesja ter ju vrgel v policista.

Po tem sta se policista umaknila in poklicala specialno enoto. Ti so Carterja končno obvladali in ga odpeljali v bolnišnico, še poroča CBS.

Zaradi nenavadnih okoliščin proti njemu niso vložili nobene ovadbe. Kaj je vzrok za nenavadno vedenje Američana, še ni znano. Policisti sicer ugibajo, da naj bi bile krive droge ali psihoza.

Carterja so sicer že prej večkrat aretirali zaradi napada in upiranja aretaciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.