Delo brez prilog FT in Mag

Foto: Žurnal24 časopis delo bobo
Do poletja naj bi največja slovenska časopisna hiša ukinila prilogi Delo Mag in Delo FT, ki ju bodo integrirali v dnevni časopis.
Oglej si celoten članek

Po besedah predsednika uprave Dela Jurija Giacomellija bodo s tem ukrepom letno privarčevali več kot pol milijona evrov.

"S tem smo bolj prožni, tudi stroškovno bolj učinkoviti, te vsebine bodo bolje umeščene, branje in percepcija vsega pa izboljšana," je izpostavil prvi mož Dela, ki dodaja, da bo korake integracije izpeljala nova odgovorna urednica Romana Dobnikar Šeruga.

V Delu so v zadnjem času zagnali tudi več razvojnih projektov. Giacomelli je izpostavil Poglede, ki so jih na trg uvrstili pretekli mesec, še pred poletjem pa bo ugledala luč sveta spletna stran Slovenskih novic. Ukinili so tudi oglasno prilogo D, kar je bil po mnenju prvega moža Dela eden večjih ukrepov družbe v začetku leta.

V letošnjem letu Giacomelli ne predvideva pomembnejših nihanj v številu zaposlenih. "Izvedli smo nekaj dodatnih zaposlitev, v zadnjem obdobju predvsem zaradi dopolnitve ekip na nekaterih položajih, v teku je tudi nekaj organizacijskih sprememb," je še pojasnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.