Slovenija
24 ogledov

Delo brez prilog FT in Mag

časopis delo bobo Žurnal24 main
Do poletja naj bi največja slovenska časopisna hiša ukinila prilogi Delo Mag in Delo FT, ki ju bodo integrirali v dnevni časopis.

Po besedah predsednika uprave Dela Jurija Giacomellija bodo s tem ukrepom letno privarčevali več kot pol milijona evrov.

"S tem smo bolj prožni, tudi stroškovno bolj učinkoviti, te vsebine bodo bolje umeščene, branje in percepcija vsega pa izboljšana," je izpostavil prvi mož Dela, ki dodaja, da bo korake integracije izpeljala nova odgovorna urednica Romana Dobnikar Šeruga.

V Delu so v zadnjem času zagnali tudi več razvojnih projektov. Giacomelli je izpostavil Poglede, ki so jih na trg uvrstili pretekli mesec, še pred poletjem pa bo ugledala luč sveta spletna stran Slovenskih novic. Ukinili so tudi oglasno prilogo D, kar je bil po mnenju prvega moža Dela eden večjih ukrepov družbe v začetku leta.

V letošnjem letu Giacomelli ne predvideva pomembnejših nihanj v številu zaposlenih. "Izvedli smo nekaj dodatnih zaposlitev, v zadnjem obdobju predvsem zaradi dopolnitve ekip na nekaterih položajih, v teku je tudi nekaj organizacijskih sprememb," je še pojasnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.