Denar na roke za lepe oči

Foto: Žurnal24 null
Primer Onassis. Priče: nakazilo je le del vrnjenega dolga.
Oglej si celoten članek

"Alexa Onassisa nismo izsiljevali," trdijo priče, ki jih je včeraj zaslišalo sodišče. Onassis jih je prijavil zaradi izsiljevanja, ki ga dokazuje z nakazilom deset tisoč evrov na račun ene od obtoženih.

Z ženo sva vzela 70 tisoč evrov kredita in jih vložila v Onassisov sistem. Kredit še vedno odplačujemo, denarja, kaj šele obljubljenih obresti, pa ni.
Štefan Lopert st.

Priče trdijo, da so ga obiskale v Grosupljem in se na lep način želele dogovoriti, kako bi vrnil denar, ki so ga vložile. "Sedeli smo na sedežni. Jernejka (Onassisova partnerka, op. a.) je večkrat odšla v kuhinjo in pila vino. Ko smo Alexa spraševali, kaj je z vloženim denarjem, pa mu je dejala: 'Bodi pravi moški, imej jajca in povej resnico.' Pozneje, ko smo Jernejki zagrozili z ovadbami, je za tri pare skupaj nakazala deset tisoč evrov," trdi Adriana Drobež.

Priče še trdijo, da je njihov denar zapravil Onassis, saj je on upravljal njihove trgovalne račune, denar pa so mu dajali na roke. Onassis navedbe zanika: "Ali imam res tako lepe oči, da bi mi brez kakršnih koli pogodb dali denar?"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.