Slovenija
212 ogledov

Denar na roke za lepe oči

null Žurnal24 main
Primer Onassis. Priče: nakazilo je le del vrnjenega dolga.

"Alexa Onassisa nismo izsiljevali," trdijo priče, ki jih je včeraj zaslišalo sodišče. Onassis jih je prijavil zaradi izsiljevanja, ki ga dokazuje z nakazilom deset tisoč evrov na račun ene od obtoženih.

Z ženo sva vzela 70 tisoč evrov kredita in jih vložila v Onassisov sistem. Kredit še vedno odplačujemo, denarja, kaj šele obljubljenih obresti, pa ni.
Štefan Lopert st.

Priče trdijo, da so ga obiskale v Grosupljem in se na lep način želele dogovoriti, kako bi vrnil denar, ki so ga vložile. "Sedeli smo na sedežni. Jernejka (Onassisova partnerka, op. a.) je večkrat odšla v kuhinjo in pila vino. Ko smo Alexa spraševali, kaj je z vloženim denarjem, pa mu je dejala: 'Bodi pravi moški, imej jajca in povej resnico.' Pozneje, ko smo Jernejki zagrozili z ovadbami, je za tri pare skupaj nakazala deset tisoč evrov," trdi Adriana Drobež.

Priče še trdijo, da je njihov denar zapravil Onassis, saj je on upravljal njihove trgovalne račune, denar pa so mu dajali na roke. Onassis navedbe zanika: "Ali imam res tako lepe oči, da bi mi brez kakršnih koli pogodb dali denar?"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.