Denar ukradel iz odprte blagajne

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
V Ljubljani roparska tatvina in vlom v trgovino. Iz koprske trgovine javili, da so sami prijeli tatu.
Oglej si celoten članek

Roparska tatvina se je v eni od trgovin v središču Ljubljane zgodila včeraj nekaj pred 21. uro. Neznani moški je iz predala blagajne, ki je bila v tistem trenutku odprta, vzel šop bankovcev in stekel iz trgovine.

"Za njim se je takoj podal varnostnik trgovine, ki ga je dohitel, vendar se mu je storilec izmuznil iz rok in zbežal," poročajo na PU Ljubljana. Ukradel je nekaj sto evrov, policisti pa še zbirajo obvestila o storilcu.

Ne denar, ampak pnevmatsko nabijalno kladivo pa je bilo tarča neznanih storilcev, ki so v trgovino na območju ljubljanskega Viča vlomili ponoči. Razbili so steklena vhodna vrata in ukradli kladivo, s čimer so povzročili za nekaj tisoč evrov škode.

Kradel kot sraka

O še enem kradljivcu pa poročajo iz Kopra. Iz ene od koprskih trgovin so poklicali policijo in jih obvestili, da so prijeli storilca, ki jim krade že ves dan. Policisti so ugotovili, da gre za 38-letnega Koprčana, pri katerem so našli več ukradenih artiklov iz različnih trgovin (parfumi, oblačila, kartice) in več različnih tablet. Koprčana so pridržali, policisti nadaljujejo z zbiranjem obves

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.