Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Denar ukradel iz odprte blagajne

ukraden denar Profimedias
V Ljubljani roparska tatvina in vlom v trgovino. Iz koprske trgovine javili, da so sami prijeli tatu.

Roparska tatvina se je v eni od trgovin v središču Ljubljane zgodila včeraj nekaj pred 21. uro. Neznani moški je iz predala blagajne, ki je bila v tistem trenutku odprta, vzel šop bankovcev in stekel iz trgovine.

"Za njim se je takoj podal varnostnik trgovine, ki ga je dohitel, vendar se mu je storilec izmuznil iz rok in zbežal," poročajo na PU Ljubljana. Ukradel je nekaj sto evrov, policisti pa še zbirajo obvestila o storilcu.

Ne denar, ampak pnevmatsko nabijalno kladivo pa je bilo tarča neznanih storilcev, ki so v trgovino na območju ljubljanskega Viča vlomili ponoči. Razbili so steklena vhodna vrata in ukradli kladivo, s čimer so povzročili za nekaj tisoč evrov škode.

Kradel kot sraka

O še enem kradljivcu pa poročajo iz Kopra. Iz ene od koprskih trgovin so poklicali policijo in jih obvestili, da so prijeli storilca, ki jim krade že ves dan. Policisti so ugotovili, da gre za 38-letnega Koprčana, pri katerem so našli več ukradenih artiklov iz različnih trgovin (parfumi, oblačila, kartice) in več različnih tablet. Koprčana so pridržali, policisti nadaljujejo z zbiranjem obves

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.