Denar za stanovanje tudi od parcele v Trenti

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nepremičninska zagata. Janša nakup stanovanja na Komenskega ulici v Ljubljani financiral s prodajo drugega stanovanja in parcele v Trenti.
Oglej si celoten članek

Nekaj dni je že v ospredju predvolilnih debat stanovanje na Mesarski ulici predsednika SDS Janeza Janše.

Stanovanje v Ljubljani namreč v zemljiški knjigi še vedno ni pisano nanj, čeprav ga je kupil že pred dvema letoma. Janša ga je kupil s hipotekarnim posojilom, hipoteka pa je bila vpisana na Janševo stanovanje na Komenskega ulici in kasneje prenesena na hišo v Šentilju nad Velenjem, so poročale Finance.

Prodajal

Zdaj se pojavlja vprašanje, kako je Janša financiral nakup stanovanja na Komenskega ulici. Jernej Pavlin, vodja Službe za odnose z javnostmi pri SDS, nam je odgovoril, da je Janša prodal enosobno stanovanje, ki ga je imel že prej, in eno parcelo v Trenti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 23:19 26. November 2011.

    dragi moji novinarji , velika razlika je če ti zamolčiš neko nepremičnino , kot pa to da še ni vpisana …

  • 21:26 26. November 2011.

    Janša naj pove še, kako je njegov brat prišel do ogromne hiše ob obali, pa naj javno še objavi firmo …

  • 20:40 26. November 2011.

    JJ pa je kreten,noben zdrav človek ne bi prodajal parcelo v Posočju v teh časih,saj,ko bo konec tega sranja od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.