Slovenija
27 ogledov

Denar za stanovanje tudi od parcele v Trenti

Janez Janša, SDS Anže Petkovšek
Nepremičninska zagata. Janša nakup stanovanja na Komenskega ulici v Ljubljani financiral s prodajo drugega stanovanja in parcele v Trenti.

Nekaj dni je že v ospredju predvolilnih debat stanovanje na Mesarski ulici predsednika SDS Janeza Janše.

Stanovanje v Ljubljani namreč v zemljiški knjigi še vedno ni pisano nanj, čeprav ga je kupil že pred dvema letoma. Janša ga je kupil s hipotekarnim posojilom, hipoteka pa je bila vpisana na Janševo stanovanje na Komenskega ulici in kasneje prenesena na hišo v Šentilju nad Velenjem, so poročale Finance.

Prodajal

Zdaj se pojavlja vprašanje, kako je Janša financiral nakup stanovanja na Komenskega ulici. Jernej Pavlin, vodja Službe za odnose z javnostmi pri SDS, nam je odgovoril, da je Janša prodal enosobno stanovanje, ki ga je imel že prej, in eno parcelo v Trenti. 

Komentarjev 5
  • mrki 23:19 26.november 2011.

    dragi moji novinarji , velika razlika je če ti zamolčiš neko nepremičnino , kot pa to da še ni vpisana v zemljiško knjigo !? Sicer pa je to notarsko overovljeno , kjer mora notar delovati po črki zakona, pa še ...prikaži več davki so plačani !? dejte pojdite malo n kako naselje pa povprašajte ljudi ali imajo te stvari urejene - presenečeni boste nad odgovori !?

  • Tomislava Ule 21:26 26.november 2011.

    Janša naj pove še, kako je njegov brat prišel do ogromne hiše ob obali, pa naj javno še objavi firmo v Avstraliji, ki jo ima z Barago.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:40 26.november 2011.

    JJ pa je kreten,noben zdrav človek ne bi prodajal parcelo v Posočju v teh časih,saj,ko bo konec tega sranja od recesije bo ta parcela vredna še pa još!