Denar zahtevajo nazaj

Foto: Žurnal24 Težave s parkiranjem v BS3 je treba rešiti z ustreznimi soglasji etažnih lastnik
BS3. Skupina stanovalcev pripravlja tožbo zaradi zapornic v naselju.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. Zaradi postavitve zapornic pred parkirišči v soseski BS3 namerava skupina stanovalcev zahtevati povračilo nastalih stroškov od Mestne občine Ljubljana (MOL) in sosedov, ki so na drugem sestanku etažnih lastnikov in občine glasovali za nov sistem parkiranja.

“Pozabili na mnenja drugih”
Ključni napaki sta, da MOL ni naredila prave študije v smislu reševanja problema parkirnih zmogljivosti v soseski in da so naši sosedje pozabili pridobiti mnenja drugih etažnih lastnikov,” so razložili in dodali, da sami niso izbrali izvajalca in sprejeli odločitve o ceni oziroma financiranju zapornic. “Zato v povezavi s tem že nastajajo in bodo še nastajali stroški, ki jih imamo namen zahtevati nazaj v popolnosti,” so pristavili.

V skupini stanovalcev pravijo tudi, da še niso prejeli seznama navzočih na omenjenem sestanku, ki bi moral biti sestavni del zapisnika. “Če bo tako ostalo, bomo prisiljeni povračilo stroškov zahtevati od tistih, ki nam namenoma onemogočajo dostop do informacij,” so povedali.

Zore Lukin iz koordinacijskega odbora BS3 je na vprašanja o nameri skupine odgovoril, da nima komentarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.