Slovenija
22 ogledov

Denar zahtevajo nazaj

Težave s parkiranjem v BS3 je treba rešiti z ustreznimi soglasji etažnih lastnik Žurnal24 main
BS3. Skupina stanovalcev pripravlja tožbo zaradi zapornic v naselju.

Ljubljana. Zaradi postavitve zapornic pred parkirišči v soseski BS3 namerava skupina stanovalcev zahtevati povračilo nastalih stroškov od Mestne občine Ljubljana (MOL) in sosedov, ki so na drugem sestanku etažnih lastnikov in občine glasovali za nov sistem parkiranja.

“Pozabili na mnenja drugih”
Ključni napaki sta, da MOL ni naredila prave študije v smislu reševanja problema parkirnih zmogljivosti v soseski in da so naši sosedje pozabili pridobiti mnenja drugih etažnih lastnikov,” so razložili in dodali, da sami niso izbrali izvajalca in sprejeli odločitve o ceni oziroma financiranju zapornic. “Zato v povezavi s tem že nastajajo in bodo še nastajali stroški, ki jih imamo namen zahtevati nazaj v popolnosti,” so pristavili.

V skupini stanovalcev pravijo tudi, da še niso prejeli seznama navzočih na omenjenem sestanku, ki bi moral biti sestavni del zapisnika. “Če bo tako ostalo, bomo prisiljeni povračilo stroškov zahtevati od tistih, ki nam namenoma onemogočajo dostop do informacij,” so povedali.

Zore Lukin iz koordinacijskega odbora BS3 je na vprašanja o nameri skupine odgovoril, da nima komentarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.