Dišavo zaščitite pred soncem

Foto: Žurnal24 Virtualna hiša svetuje o pravilni rabi čistil. (Foto: si.cleanright.eu/?country=
Navodila. Z virtualno hišo do varne domače čistoče.
Oglej si celoten članek

Po uporabi večnamenskega čistila si roke umijte in osušite. Če imate občutljivo ali poškodovano kožo, se izogibajte daljšemu stiku z izdelkom. Če ta pride v stik z očmi, si jih temeljito sperite z vodo.

Izdelki za čiščenje

Na prostem. Vedno preberite etiketo in upoštevajte navodila za varno uporabo.
Pri ravnanju z jedkimi izdelki nosite zaščitna oblačila.
Poskrbite za ustrezno zračenje prostora. Kadar je mogoče, delajte na prostem.

To so le nekatera izmed navodil za varno uporabo čistil, ki jih na spletni strani izobraževalne kampanje Cleanright na naslovu si.cleanright.eu narekuje virtualna hiša.

Dišave ločene od cigaret
V hiši najdemo tudi osvežilec zraka za vtičnico: hiša obiskovalca opozarja, naj osvežilec hrani ločeno od virov vžiga in naj v njegovi bližini ne kadi.

 

Dišavo je poleg tega treba zavarovati pred soncem in temperaturami, višjimi od 50 stopinj Celzija, ter jo postaviti na prostor, nedosegljiv otrokom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.