Do konca tedna nas ne bo zeblo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vsak dan bo topleje. Pojavljale se bodo tudi nevihte. Prihodnji teden spet osvežitev.
Oglej si celoten članek

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem ponekod na severu in vzhodu bo dopoldne občasno še rahlo deževalo. Popoldne bodo tudi ponekod drugod nastale plohe, v zahodni Sloveniji bo lahko tudi kakšna nevihta. Jutri bo sprva delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, najvišje dnevne od 18 do 24 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo dopoldne sončno, malo topleje bo. "Temperature bodo do nedelje počasi naraščale. Najtoplejši dan bo nedelja, ko se bo segrelo do 28 stopinj Celzija, lahko tudi več. Toplejša bodo tudi jutra. Večinoma zjutraj ne bo več manj kot deset stopinj, ampak od 10 do 14 stopinj Celzija," nam je dejal dežurni meteorolog na Agenciji RS za okolje.

Se pa bodo vse do konca tedna pojavljale tudi plohe in nevihte. "Za močnejše nevihte po vsej verjetnosti pogoji ne bodo preveč ugodni. Sicer se lahko pojavijo vsak dan, da bi bile res močne, pa bodo vetrovi v višinah prešibki."

Že v začetku prihodnjega tedna naj bi se ohladilo. "Za začetek prihodnjega tedna je spet napovedana manjša osvežitev, ne da bi se preveč ohladilo, temperature bodo nižje, nato pa verjetno višje. Vendar napovedi za toliko časa naprej niso ravno zanesljive."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.