Slovenija
19 ogledov

Do konca tedna nas ne bo zeblo

Pomlad Shutterstock
Vsak dan bo topleje. Pojavljale se bodo tudi nevihte. Prihodnji teden spet osvežitev.

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem ponekod na severu in vzhodu bo dopoldne občasno še rahlo deževalo. Popoldne bodo tudi ponekod drugod nastale plohe, v zahodni Sloveniji bo lahko tudi kakšna nevihta. Jutri bo sprva delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, najvišje dnevne od 18 do 24 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo dopoldne sončno, malo topleje bo. "Temperature bodo do nedelje počasi naraščale. Najtoplejši dan bo nedelja, ko se bo segrelo do 28 stopinj Celzija, lahko tudi več. Toplejša bodo tudi jutra. Večinoma zjutraj ne bo več manj kot deset stopinj, ampak od 10 do 14 stopinj Celzija," nam je dejal dežurni meteorolog na Agenciji RS za okolje.

Se pa bodo vse do konca tedna pojavljale tudi plohe in nevihte. "Za močnejše nevihte po vsej verjetnosti pogoji ne bodo preveč ugodni. Sicer se lahko pojavijo vsak dan, da bi bile res močne, pa bodo vetrovi v višinah prešibki."

Že v začetku prihodnjega tedna naj bi se ohladilo. "Za začetek prihodnjega tedna je spet napovedana manjša osvežitev, ne da bi se preveč ohladilo, temperature bodo nižje, nato pa verjetno višje. Vendar napovedi za toliko časa naprej niso ravno zanesljive."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.